Over mij als grafisch vormgever
Achtergrond en “Ben ik wat jij zoekt?”
Creatief NoordNL webdesign1

Autodidact

Ook op dit vlak geldt dat ik niet officieel ben opgeleid tot drukwerkspecialist of grafisch vormgever. Mijn kennis komt voort uit passie voor kleur, vorm, spelen met beeld èn ervaring: 2 jaar gaf ik het Magazine Creatief Groningen uit, dat met een oplage van 6000 stuks het kunstzinnige aanbod in de provincie verspreidde.

Creatief NoordNL drukwerk

Proces

Een drukwerkontwerp kan snel, maar ik zie het als een proces dat je de tijd moet geven, om los te laten, feedback en ideeën te laten werken. Ook mijn eigen weg naar het punt waarop ik nu drukwerk aanbied, is in mijn ogen deel van een proces geweest dat al begon bij ‘t uitgeven van Creatief Groningen, zoals hiervoor beschreven…

Creatief NoordNL drukwerk3

Afstemmen

Elke editie weer ‘tig’ verschillende huisstijlen van aangeleverde advertenties… ik raakte mezelf volledig kwijt. Tijd om opnieuw af te stemmen op- en terug te komen bij mezelf. Zo werkt een flyerontwerp in mijn ogen ook: het afstemmen op jouw input is een combi van jou & mij, waardoor het altijd leidt tot verrassende resultaten.

Creatief NoordNL budget drukwerk

Budget

In de loop der jaren ontdekte ik de enorme prijsverschillen in drukwerk. Een betaalbare drukkerij die een constante kwaliteit levert, was niet zomaar gevonden. Maar ook hierin vond ik uiteindelijk mijn weg, waardoor ik jou betaalbaar  en kwalitatief goed drukwerk kan bieden.

Prijsvoorbeelden

“Deze prijzen zijn slechts enkele voorbeelden, ter indicatie. Drukwerkprijzen veranderen namelijk voortdurend. Neem gerust contact op, voor bijvoorbeeld posters, kaarten, brochures, folders, stickers, etiketten, briefpapier, papieren tassen, andere formaten, aantallen etc.”

“Dit is inclusief ontwerp, drukwerk,verzending/levering”
— Prijslijsten 2018 —

PrijsA4 drukwerk flyers Creatief Groningen Friesland Drenthe
PrijsA5 drukwerk flyers Creatief Groningen Friesland Drenthe
Prijs Drukwerk flyers a6 Creatief Groningen Friesland Drenthe

Portfolio

— Een greep uit mijn werk —

Ik geloof dat alles een proces- & altijd in beweging is...

Dat èlk pad dat je bewandelt, je dichter bij jezelf brengt...
Niets is goed of fout, niets is spijtig, noch verspilde tijd...

Onderweg neem je 't één mee en laat je 't andere los...

Om uiteindelijk alles steeds beter op z'n plek te zien vallen
Jij verandert.., je website en drukwerk groeien met je mee...


Zo vertrok ik als puber naar het buitenland, waar ik "woonde waar je werk vond" en in 8 jaar tijd o.a. veel horeca-ervaring opdeed.
Dáárom heb ik een groot aanpassingsvermogen, om te komen tot een website of drukwerkontwerp naar jouw wensen.

Ook heb ik jaren gewerkt als (directie-)secretaresse bij o.a. Philips, KPN, de RuG en Avebe.
Dáárom ben ik goed in het organiseren, overzichtelijk maken en verwoorden van de inhoud die jíj op je site of flyer wilt.

Ik heb een jaar interieurstyling gedaan in Amsterdam en een aantal jaren een meubelzaak gehad...
Dáárom heb ik gevoel voor sfeer, styling en balans en kan ik meegaan in verschillende stijlen.

Gedurende 3 jaar runde ik de website Creatief Groningen met het aanbod van honderden kunstzinnige cursussen in de stad & provincie met daarnaast een papieren versie. In die tijd was ik tot mijn grote frustratie nog afhankelijk van een webdesigner. Het is inmiddels al even geleden dat ik daarmee stopte, maar....
Dáárom dook ik in de wereld van webdesign, begrijp ik jouw positie als geen ander, heb ik geleerd over grafisch ontwerp, drukwerk en mijn passie(her)ontdekt voor spelen met beeld, vorm & kleur.

“Het allerleukste aan het ontwerpen van drukwerk?”

“Dat is jouw input! Jouw smaak, wensen, ideeen, feedback en misschien zelfs eigen beeldmateriaal dat je graag verwerkt wilt zien. Dit brengt telkens weer een nieuwe uitdaging en kan door de combinatie ‘jij & ik’ alleen maar leiden tot verrassende resultaten.”

VRAGEN?

Neem contact op!

Laat bij geen gehoor gerust een bericht achter, of stuur een mailtje.

Hetty Bloem ⋅ Groningen ⋅ T  06 – 25 25 1490 of…

Pin It on Pinterest

Share This