Over mij als grafisch vormgever
Achtergrond en “Ben ik wat jij zoekt?”
Creatief NoordNL webdesign1

Autodidact

Ook op dit vlak geldt dat ik niet officieel ben opgeleid tot drukwerkspecialist of grafisch vormgever. Mijn kennis komt voort uit passie voor kleur, vorm, spelen met beeld èn ervaring: 2 jaar gaf ik het Magazine Creatief Groningen uit, dat met een oplage van 6000 stuks het kunstzinnige aanbod in de provincie verspreidde.

Creatief NoordNL drukwerk

Proces

Een drukwerkontwerp kan snel, maar eigenlijk is het een proces. Het is belangrijk de tijd te nemen om los te laten, ideeën te laten werken en vervolgens met frisse blik opnieuw te kijken. Mijn eigen proces, naar het punt waarop ik nu drukwerk aanbied, begon bij ‘t uitgeven van Creatief Groningen, zoals hiervoor beschreven…

Creatief NoordNL drukwerk3

Afstemmen

Elke editie ‘tig’ verschillende huisstijlen van aangeleverde advertenties… ik raakte mezelf volledig kwijt. O.a. daarom werd het tijd ook dit als deel van een proces te zien. Neem mee wat je er leuk aan vond, stem opnieuw af op jezelf en sla een nieuwe weg in. Ook het afstemmen op jouw input leidt tot plezier en verrassende resultaten.

Creatief NoordNL budget drukwerk

Budget

In de loop der jaren ontdekte ik de enorme prijsverschillen in drukwerk. Een betaalbare drukkerij die een constante kwaliteit levert, was niet zomaar gevonden. Maar het is gelukt. Momenteel ben ik bezig met het vinden van een betaalbaar adres voor het bedrukken van kleding, servies, sierkussens etc.

Prijsvoorbeelden

“Deze prijzen zijn slechts enkele voorbeelden, ter indicatie. Drukwerkprijzen veranderen namelijk voortdurend. Neem gerust contact op, voor bijvoorbeeld posters, kaarten, brochures, folders, stickers, etiketten, briefpapier, papieren tassen, andere formaten, aantallen etc.”

“Dit is inclusief ontwerp, drukwerk,verzending/levering”
Let op: genoemde prijzen gelden voor particulier & eenmanszaak.
— ! Aan de prijslijst wordt momenteel gewerkt ! —

PrijsA4 drukwerk flyers Creatief Groningen Friesland Drenthe
PrijsA5 drukwerk flyers Creatief Groningen Friesland Drenthe
Prijs Drukwerk flyers a6 Creatief Groningen Friesland Drenthe

Portfolio

— Momenteel in bewerking —

Alle
Flyers
Kaarten
Logo's
Overig
Posters & canvas
Visitekaartjes
Webdesign
 • HUIDIGE PROJECT. Website, visitekaartjes, flyers, autosticker en Social Media vormgeving voor Gastenboerderij Lucaswolde in de maak. Tevens website voor partner van beheerder, met aannemersbedrijf.
 • Huidige project.
 • anemptytextlline
 • anemptytextlline
 • anemptytextlline
 • anemptytextlline
 • anemptytextlline
 • anemptytextlline
 • Website voor een combinatie van een Mindfulness-praktijk en Tekst & Communicatie te Groningen, waarbij o.a. het verwerken van gedichten, eigen tekeningen en een kunstzinnige sfeer over het geheel van de site van belang was.
 • Website voor een vergader-/verhuurlocatie (Zuidlaren, Drenthe). Voor deze site was er geen geschikt beeldmateriaal voorhanden van de locatie zelf, voor gebruik in het ontwerp van de site. Daarom is gekozen voor een sfeerfoto als basis en zijn locatieafbeeldingen op een andere manier teruggebracht.
 • anemptytextlline
 • Website voor een professionele mentor. Bij deze site zijn stijl & kleur van het logo als uitgangspunt genomen. De wens was een overwegend witte website zonder afbeeldingen. Dit werd te klinisch, waardoor het toevoegen van kleur & beeldmateriaal uiteindelijk toch goed ontvangen werd.
 • Ontwerp visitekaartjes inclusief huisstijl (briefpapier, factuur, sjablonen etc.)
 • anemptytextlline
  Flyers & logo voor een samenwerkingsverband van hulpverleners & mediators voor begeleiding bij scheidingssituatie (praktijk was actief van 2015 t/m aug. 2017).
 • Flyers & logo voor een samenwerkingsverband van hulpverleners & mediators voor begeleiding bij scheidingssituatie (praktijk was actief van 2015 t/m aug. 2017).
  anemptytextlline
 • anemptytextlline
 • Website voor een praktijk voor kind, jeugd & gezin in Paterswolde. In dit geval wilde de klant meer kunnen wijzigen dan enkel teksten. Dat brengt met zich mee dat ik als ontwerper niet altijd achter de aangebrachte wijzigingen sta. Daarom slechts een link naar het oorspronkelijke ontwerp.
 • anemptytextlline
 • anemptytextlline

“Het allerleukste aan het ontwerpen van drukwerk?”

“Dat is jouw input! Jouw smaak, wensen, ideeen, feedback en misschien zelfs eigen beeldmateriaal dat je graag verwerkt wilt zien. Dit brengt telkens weer een nieuwe uitdaging en kan door de combinatie ‘jij & ik’ alleen maar leiden tot verrassende resultaten.”

VRAGEN?

Neem contact op!
Laat bij geen gehoor gerust een bericht achter, of stuur een mailtje.
Hetty Bloem ⋅ Groningen ⋅ T 050 – 78 50 933  ⋅ M 06 – 25 25 1490 of…

Pin It on Pinterest

Share This