Je hebt vast wel eens gezien of gehoord over ‘moleculair koken’.
Dit recept is daar vanwege de koffie-caviaar, een mooi voorbeeld van.
Nou ja, recept… laten we ‘t houden op een schitterende vertaling van woord naar beeld.
Het mangomengsel kun je met een beetje basiskennis waarschijnlijk wel maken.
Maar voor de caviaar zul je de basiskennis voor het maken van deze bolletjes erbij moeten zoeken op een site over moleculair koken.

Nee, ik heb geen aandeel in het Franse koffiemerk Carte Noir die deze prachtige video’s maakt!
Maar zoals ik eerder in deze blog al zei: ‘food photography’ fascineert mij.
Om dat niveau in een video te behalen: daar heb ik bewondering voor.

Dat geef ik graag door ter inspiratie…

Ingrediëntenlijst

 

Crédits :
Direction créative et sonore : Proximity BBDO
Réalisation : M. Roulier et P. Lhomme
Production : Le Potager Prod.

Bronnen:

Youtube  / ingredienten op Carte Noir / Carte Noir alle recepten

Mijn pins op Pinterest (food)

Ja, ik hou van koken, maar inmiddels lijk ik nog meer een fan van ‘food photography’ te worden…