Jook maakt niet alleen uniek, handgevormd, stoer en nonchalant servies, maar ook accesoires zoals vasen, kralen, lepels en zelfs lampenkappen.

Ze ging van het kennismaken met pottenbakken, via een tijd van experimenteren met verschillende soorten klei, glazuur en technieken, naar het ontdekken van haar eigen unieke, kenmerkende stijl. Inmiddels is Jook fulltime bezig met haar producten en heeft ze haar naam tot merknaam gemaakt.

Jook laat zich inspireren door de zee, het strand en de natuur. Elk artikel is uniek en maakt doorgaans deel uit van een serie met een specifieke stijl en kleurstellingen, zoals “Zee & Strand”, “Roze & Lief”, “Wit  & Naturel” en  “Stoer & Steen”.

Behalve dat haar product me enorm aanspreekt, vind ik ook de manier waarop ze zichzelf en haar merk neerzet zeer inspirerend. Wat een mooie website, professionele vormgeving en schitterende fotografie. En begrijp ik het nu goed, dat Jook de foto’s zelf maakt, sommigen zelfs gewoon met haar mobiele telefoon?? Jook: “Ja, de foto’s maak ik inderdaad zelf. Sommigen met mijn mobiel, maar voor op website gebruik ik een echte camera.”

 

Websites:  Facebook / TwitterItsajook / Instagram

Mijn pins op Pinterest (keramiek)