Over onderhoud
& updates
van je website

“Aaaah, dàt is waarom
het onderhoud van mijn website
wel dégelijk belangrijk is! “

Ik ben ze vaker dan eens tegengekomen: mensen met een kapotte website, niet meer vindbaar of niet meer kunnen inloggen. Waarom is dat toch? Je website is opgebouwd uit vele elementen. Aan elk van deze elementen afzonderlijk wordt het hele jaar door gewerkt.  Niet alleen aan verbeteringen; ook aan fouten en beveiligingslekken. Onderhoud van je website is dus wel degelijk belangrijk….

Het 1e half jaar
na oplevering van je website
voer ik GRATIS onderhoud & updates voor je uit

Tot die tijd krijg je op mijn abonnement
gratis template-updates.

Daarna heb je twee keuzes

1). Je kunt alles zelf

Perfect! Je voert zelf alle WordPress- en plugin updates uit en voor de template-updates neem je een abonnement rechtstreeks bij de template makers à $89 per jaar. Daarnaast verleng je zelf je SSL-beveiligingscertificaat à €35 per jaar. Doen, want zonder SSL krijgen bezoekers via Google een ‘onveilige site’ melding!

|

2). Nee, alsjeblief zeg!

De meeste site-eigenaren hebben hier helemaal geen zin in. Jij hebt wel wat beters te doen! Bovendien kost het zelf zorg dragen voor de veiligheid en werking van je site je dus in totaal zo’n €115 per jaar. Afhankelijk van wat je aan hulp van mij nodig hebt aan bijv. wijzigingen of verbeteringen aan je site, kun je jaarlijks upgraden of downgraden en evt. gebruik maken van gratis werkuren aan je site en korting op het uurtarief bij meer dan de gratis uren. Heb je dat niet nodig, dan kun je het onderhoud van je site al vanaf €60 per jaar (excl. SSL) uit handen geven….

s

Updaten & onderhoud onzin? Denkfout!

Grote knappe-koppen-teams werken dagelijks aan het uitbrengen van zo’n 10 updates per jaar. Dat doen ze uiteraard niet voor niets! Fouten, veiligheidslekken en verbeteringen worden continue opgelost en doorgevoerd. Updates zijn daarmee beslist crùciaal voor het functioneren, de stabiliteit, vindbaarheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website.  Zonder updates gaat je site uiteindelijk kapot, vallen functies uit, wordt ‘ie kwetsbaar voor hacks, onvindbaar, onbereikbaar of zelfs ontoegankelijk (ook voor jezelf).

Updates

√ Alleen updates
X Gratis uren werk aan je site
X Korting uurtarief
X SSL-certificaat (€35 per jaar)

€ 60 / jaar

Onderhoud +2

√  Updates & onderhoud
√  2 Gratis uren werk aan je site
√  Korting uurtarief (€35 €25)
√  SSL-certificaat (€35 / jaar)

€ 110 / jaar

Onderhoud +5

√  Updates & onderhoud
√  5 Gratis uren werk aan je site
√  Korting uurtarief (€35 €25)
√  SSL-certificaat (€35 / jaar)

€ 190 / jaar