smart, be smart, clever

Doe je dit niet…

Vaak moet men eerst een concept-website zien om helder te krijgen wat uitgewerkt  moet worden. Ook geen probleem! In dat geval maak ik een prijsindicatie gebaseerd op jouw verhaal met een Price Range en maak ik een eerste ontwerp gevuld met Dummy Teksten. 

Meestal gaat dit prima. En natuurlijk kan hier nog voldoende aan gesleuteld worden, aangepast aan je uiteindelijke teksten. Zó nauw komt het nou ook weer niet. 

 

Ook haast met je nieuwe website? De meesten willen dat ik meteen aan de slag ga met een website ontwerp. Leuk, ik sta altijd te trappelen!

Vaak hebben mensen echter een globaal verhaal en wat (vage) ideeën over hun site. Ik ben goed in het structureren en creëren van overzicht op basis van jouw verhaal… 

Maar mijn advies is dat je eerst aan de slag gaat met mijn intake formulier. Hierin neem ik je stap voor stap mee in het proces. Je gaat details uitdenken en krijgt gedoseerde informatie die voor jou en voor de prijsopgave van belang is.

Maar kom jij achteraf...

met enòrme lappen tekst en/of allerlei later pas bedachte (sub)onderwerpen dan wordt het toch een ander verhaal. Namelijk grotere wijzigingen en misschien zelfs uitbreiding met een blog of meerdere pagina’s in plaats van een OnePager, omdat je toch veel meer aan inhoud hebt dan je dacht. En ook dat kan allemaal!

Maar beste en meest efficiënt -voor mij èn voor jezelf- is,  je onderwerpen en teksten volledig uitgedacht en uitgeschreven al in het eerste stadium paraat te hebben.